Shop Menu Call

          Denne knap kunne bruges som indgangen til siden og placeres øverst på siden på menulinjen Home, about etc.             ​                                                                                                                                                                                                                                             

 

Velkommen


Jeg har efterhånden mange dejlige danske kunder og derfor vil jeg gerne byde jer velkommen til min hjemmeside og online Butik på et sprog der er til at forstå, smil.

Jeg håber at I kan finde rundt og hvis der er noget I ikke kan finde eller få svar på skal I bare straks sende mig en mail så skal jeg gøre mit bedste for besvare henvendelsen snarest muligt. Klik her for mail.

Nyheder


Lige for tiden arbejder jeg på at fremhæve min ”Classic Range”. Dvs. tegninger jeg lancerede for mange år siden og som jeg er meget stolt af og hvor jeg stadig har nogle stykker på lager.  De har mange af jer måske aldrig set og derfor tænkte jeg at det var en god ide at vise dem i en samlet gruppe. For en del af dem er originalen også til salg. Du finder dem i Kategorien ”Classic Range” på forsiden eller klik her

Tekster/ord på Dansk


Som I sikkert har regnet ud kommer langt de fleste af mine tegninger med ”ord” - jeg bliver ofte inspireret af ordene og så kommer tegningen.

Viste du at mange af mine ”ord” findes i en dansk version? Så hvis du gerne vil have en tegning med teksten på Dansk, spørg endelig.  Det er ikke noget der koster ekstra!

Stjernetegn – Ikoner fra Rikki Tikki

Jeg får mange henvendelser omkring Ikoner med Stjernetegn.  De blev produceret og  markedsført af Rikki Tikki og solgt forskellige steder, blandt andet i Imerco butikker. Så vidt jeg ved så bliver de ikke længere produceret eller forhandlet af Rikki Tikki.


I sin tid producerede jeg tegningerne for Rikki Tikki som købte rettighederne fra mig. Derfor har jeg aldrig selv solgt disse ikoner og kan desværre heller ikke skaffe dem.  Måske hvis I henvender jer til Rikki Tikki kan de hjælpe – deres mail adresse is info@rikkitikkishop.dk og de har både hjemmeside og er på Facebook.

Jeg tilbyder selv hele 3 serier af stjernetegn som kan købes i min online butik – de printes på fint kvalitetspapir og sælges som print, print med paspartout eller indrammet print med paspartous.  Klik her og se Stjernetegnene.

(here I wanted to show a couple of your starsigns but could not find the images)

 

webdesign by dmac media
© All images on this site are copyright to Anna Nielsen    © All the words on this site are copyright to Anna Nielsen